Կաթն ու սխտորը` ճնշումը կայունացնելու համար


Հիպերտոնիա անվանում են զարկերակային կայուն ճնշումը: Սա սիրտ-անոթային համակարգի ամենատարածված հիվանդություններից է: 60-ն անց մարդկանց շրջանում հիպերտոնիայով է տառապում ամեն երկրորդը:
Հիպերտոնիայից կարող է փրկել սխտորը: Այն, որ սխտորն օգտակար է անոթների համար, շատերը գիտեն: Իսկ լավագույն արդյունքն ստանալու համար պարզվում է՝ այն պետք է եփել կաթի հետ:
Առաջարկում ենք սխտորից ու կաթից պատրաստված ճնշումը կարգավորող 2 բաղադրատոմս է առաջարկում
Մեթոդ 1
1 բաժակ կաթ ու սխտորի 2 մաքրած գլուխ վերցրեք:
Սխտորի վրա լցրեք կաթը, եռացրեք, մինչև սխտորը փափկի (մոտ 30 րոպե):
Սենյակային ջերմաստիճանում թողեք, որ հովանա:
Տաք կաթն ընդունեք օրվա մեջ 3 անգամ՝ 1-ական ճաշի գդալ:
==========================================================
Կիտրոնով կաթնաշոռ. բուժում է բազմաթիվ հիվանդություններ
Մեթոդ 2
Մեկ լիտր կաթի մեջ 5 սխտորի գլուխ լցրեք:
Սխտորը պետք չէ մաքրել, միայն լվացեք:
Կաթն ու սխտորը եփեք 15-20 րոպե, թողեք հովանա:
Օրվա մեջ խմեք երկու անգամ, կես բաժակ:
Խմեք 2-3 ամիս` առանց ընդհատումների:
Աղբյուրը ՝ http://hayastan24.com/?p=14951&l=am
